Роздуми

Чи то час такий чи то люди інші пішли не знаю але чомусь зараз в нашому суспільстві існує така тенденція думати що кохання не існує а всі його прояви то є дії, щоб привернути до себе людину її увагу з метою розрахунку та наживи, чи легкого життя нічого не роблячи при цьому! Якось воно аж навіть лякає що людство поставило собі за Бога і ікону ЗЕЛЕНИЙ ПАПІРЕЦЬ – ДОЛАР чи те ж саме ЄВРО і перевело всі справжні цінності життя в його еквівалент! Часами стає страшно, адже колись навіть нам наші батьки прививали в житті інші цінності: віру, надію, любов, щирість, чесність, справедливість, моральну повагу та етику, а воно кудись пропало і коли потрапляєш на таких людей то вже навіть остерігаєшся їх боячись чи це не є пастка впливу.

Страшно дивитись куди котиться людство дивлячись на молодиш дівчат які стоять поруч з старими дядьками які їм в батьки годяться а вои з ними цілуються й продають своє тіло за гроші – гроші які не вартують того тому що то копійки в порівнянні до честі людини її самоповаги. Я не знаю може я не правий але чи це ж їм самим приємно? лягати під старих дядків задовольняти їх а потім по дурницях гробити своє здоров’я та життя роблячи аборти, збільшуючи ризик фригідності, а чи навіть і гірше спроби суїциду і добре б було якщо б вони були невдалими, але ж по статистиці якраз 85% спроб суїциду із за таких причин є вдалими. Сумно але факт!

А що до вас молоді люди – хлопці хіба ж вам приємно міняти дівчат використавши їх в своїх сексуальних іграх як шкарпетки. Та я думаю ви шкарпетки рідше міняєте, а ніж дівчат спльондрувавши їх, а потім ще й називаючи хвойдами і тому подібного. А де ж ваша порядність честь? Хіба слово мужчина для вас уособлює тільки зрілий фізичний вік, можливість грати всіх і все? МУЖЧИНА слово яке носить в собі великий зміст: МУЖ – чоловік опора сім’ї, той хто піклується про добробут своєї сім’ї, родини, а слово ЧИН має у своєму поясненні та розумінні не чин при владі чи якусь посаду, а совість, людяність, співчуття, розуміння і все це можна назвати одним словом – СОВІТТЮ.

А тепер повернемося до нашого початкового питання чому ми не поважаємо справжні почуття кохання? Не віримо в нього, нехтуємо ним? Хіба вам справді не хочеться чогось більшого а ніж примітивне фізичне життя? Навіть в тварин є почуття за які самці б’ються щоб його заслужити! Нам же ж битись не потрібно. Нам потрібно проявити увагу, співчуття, розуміння, а деколи навіть прощення! Але не просто зіграти а справді перейнятися цією людиною – жити нею! А чи не було б вам приємно коли ви просинаєтесь а поруч біля вас одна ж і та жінка, чи один ж і той самий чоловік з яким приємно просинатись зустрічати світанок нового дня. Гуляти за ручку з ним, ччи знею їсти цукрову вату з однієї палички чи пити сок із одного стаканчика? Для свого оправдання ви скажете, що просинатись з однією і тією ж людиною то скучно, а їсти чи пити із однієї посудини не гігієнічно. Та це тільки ваша тупа відмазка! Просто ви вже настільки черстві та мертві в душі, що вам вже дуже тяжко себе змінити! Та більшість і не старається використовуючи ще одну відмазку: «А нам так добре». Шановний чи шанова, а задумувались ви що вам скажуть ваші майбутні чи вже снуючі діти вам на старості коли ви попросите принести стакан води? А буде воно приблизно так: «Почекай я скоро вернусь а може і не скоро виграю декілька дівчат і вип’ю алкоголю трохи й подам! Ну а якщо загнешся за той час то лиши заповіт!» і вам стане страшно та соромно! А вони ж дивились на своїх батьків брали із них приклад!

Подумайте а може приємніше прогулюватись вечорами із своєю другою половинкою по нічних вулицях, засинати із ними та просинатись, допомагати їм, розуміти їх, співчувати їм… і знати що не на марно живеш! А іж напиватись вечорами в клубах, грати кого попало. Адже кохана людина не та з котрою ти засинаєш, а та з котрою ти просинаєшся все життя!!! ПОДУМАЙТЕ…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте